ΣύνδεσηΗ Εταιρεία

Company image

Ο Νικόλαος Γαρυφαλλίδης, ιδρυτής της εταιρείας, ξεκίνησε το 1955 σαν σύμβουλος σε ένα μικρό εργαστήρι παραγωγής χειροποίητων επίπλων. Από το 1969, είχε δική του εταιρεία, η οποία το 1981 μεταφέρθηκε στη σημερινή έδρα της στο Μενίδι, σε ένα εργοστάσιο υπερσύγχρονο με τα απαραίτητα μηχανήματα παραγωγής τυποποιημένων επίπλων και ειδίκευση στα τραπέζια σαλονιών.

Από το 2004 μετά την αποχώρηση του αδερφού του Φίλιππα και την προσθήκη του γιου του Κωνσταντίνου, η εταιρεία προχώρησε και στην παραγωγή τραπεζαριών και συνθέσεων κυρίως μοντέρνων με μηχανήματα, αλλά και κλασσικών, οι οποίες μερικές είναι χειροποίητες, γιατί το μεράκι μένει.

Τέλος, η εταιρεία ακολουθώντας το ύφος της εποχής, έχει προχωρήσει σε δικό της δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στη δημιουργία δικού της εκθεσιακού χώρου

Company image Company image

Μεγάλη ποικιλία κρυστάλλων

Η Άναξ παρέχει στους κατασκευαστές κρύσταλλα για να τοποθετηθούν πάνω σε έπιπλα. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για παραγγελία κρυστάλλων και επωφεληθείτε από την τεράστια ποικιλία κρυστάλλων σε διάφορους σχηματισμούς και διάφορες αποχρώσεις!

Tips & Sollutions

Tips and sollutions Για τη διακόσμηση του χώρου σας! Συμβουλευτείτε τους διακοσμητές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τα λιγότερα δυνατά έξοδα.

Ενημερώσεις της NG Furniture

Don't hesitate to get in touch

Factory and Show Room

Λεωφ. Καραμανλή & Ξενοδοχοϋπαλλήλων 50
136 71 Αχαρνές (Α' Πύλη Ολυμπιακού Χωριού)

Τηλ:
210 24 64 111
210 24 60 913
Fax:
210 24 66 548
Email:
info@ngfurniture.gr