Σύνδεσηen, headings, view_news

Decoration

Η διακόσμηση του σπιτιού σας είναι πολύ σημαντική και έχει να κάνει στο πως θα συνταιριάξουμε τα έπιπλα και ότι άλλο διακοσμητικό υλικό διαθέτουμε ώστε να απολαμβάνουμε ένα ζεστό, άνετο και ευχάριστο χώρο. Δημιουργήστε ένα σπιτικό περιβάλλον που θα αγαπάτε και θα περνάτε ευχάριστα αρκετές ώρες της ημέρας…

Ποιο στιλ σας αρέσει; Mήπως σας χαρακτηρίζει ήδη κάποιο και δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ή μήπως έχετε μια αμυδρή υποψία και θα θέλατε πραγματικά να καθορίσετε το ύφος σας; Ανακαλύψτε το δικό σας μοναδικό στυλ, βάσει των προτιμήσεών σας!

Kλασικό στιλ: Aν έχετε προτίμηση στο σκούρο ξύλο, τα σκαλιστά έπιπλα, τα εμπριμέ, ζακάρ ή κεντητά υφάσματα, τότε σίγουρα είστε του διαχρονικού και πάντα καλού κλασσικού στυλ.

Mοντέρνο στιλ: Tο φόρτε σας είναι οι καθαρές γραμμές και η λιτή διακόσμηση, ενώ το μαύρο και το λευκό δείχνουν να σας συγκινούν. Eπιπλα με δέρμα και inox φιγουράρουν ανάμεσα στις αγαπημένες σας επιλογές, ενώ εσείς φαίνεται να βαδίζετε στα μονοπάτια του μοντερνισμού!

Φυσικό στιλ: Eπιπλα με ανοιχτόχρωμες και γήινες αποχρώσεις, οργανικές φόρμες, διαβρωμένα ή πατιναρισμένα ξύλα, φυσικές ίνες, θαλασσινά μοτίβα, άμμος και κοχύλια ανήκουν στις προσωπικές σας επιλογές. Έτσι έχετε τη γη, μέσα στο σπίτι σας!

Country στιλ: Eίστε λάτρης των φλοράλ, των ριγέ, των βαμβακερών και των λινών υφασμάτων. Προτιμάτε έπιπλα σε ενδιάμεσες αποχρώσεις ή βαμμένα ξύλα με την τεχνική της πατίνας, που χρωματίζουν το σπίτι σας με καλλιτεχνικές πινελιές.

« en, buttons, return_to_news

Μεγάλη ποικιλία κρυστάλλων

Η Άναξ παρέχει στους κατασκευαστές κρύσταλλα για να τοποθετηθούν πάνω σε έπιπλα. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για παραγγελία κρυστάλλων και επωφεληθείτε από την τεράστια ποικιλία κρυστάλλων σε διάφορους σχηματισμούς και διάφορες αποχρώσεις!

Tips & Sollutions

Tips and sollutions Για τη διακόσμηση του χώρου σας! Συμβουλευτείτε τους διακοσμητές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τα λιγότερα δυνατά έξοδα.

Ενημερώσεις της NG Furniture

Don't hesitate to get in touch

Factory and Show Room

Λεωφ. Καραμανλή & Ξενοδοχοϋπαλλήλων 50
136 71 Αχαρνές (Α' Πύλη Ολυμπιακού Χωριού)

Τηλ:
210 24 64 111
210 24 60 913
Fax:
210 24 66 548
Email:
info@ngfurniture.gr