ΣύνδεσηΗ Εταιρεία

Company image

Ο Νικόλαος Γαρυφαλλίδης, ιδρυτής της εταιρείας, ξεκίνησε το 1955 σαν σύμβουλος σε ένα μικρό εργαστήρι παραγωγής χειροποίητων επίπλων. Από το 1969, είχε δική του εταιρεία, η οποία το 1981 μεταφέρθηκε στη σημερινή έδρα της στο Μενίδι, σε ένα εργοστάσιο υπερσύγχρονο με τα απαραίτητα μηχανήματα παραγωγής τυποποιημένων επίπλων και ειδίκευση στα τραπέζια σαλονιών.

Το μεράκι δε μας εγκατέλειψε ποτέ... Ακόμη και σήμερα συνεχίζουμε με χειροποίητα, ελληνικά έπιπλα!

Από το 2004 μετά την αποχώρηση του αδερφού του Φίλιππα και την προσθήκη του γιου του Κωνσταντίνου, η εταιρεία προχώρησε και στην παραγωγή τραπεζαριών και συνθέσεων κυρίως μοντέρνων με μηχανήματα, αλλά και κλασσικών, οι οποίες μερικές είναι χειροποίητες, γιατί το μεράκι μένει.

Τέλος, η εταιρεία ακολουθώντας το ύφος της εποχής, έχει προχωρήσει σε δικό της δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στη δημιουργία δικού της εκθεσιακού χώρου, στην ίδια περιοχή, στο Μενίδι.

Company image Company image

Μεγάλη ποικιλία κρυστάλλων

Η Άναξ παρέχει στους κατασκευαστές κρύσταλλα για να τοποθετηθούν πάνω σε έπιπλα. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για παραγγελία κρυστάλλων και επωφεληθείτε από την τεράστια ποικιλία κρυστάλλων σε διάφορους σχηματισμούς και διάφορες αποχρώσεις!

Συμβουλές & Ιδέες

Tips and sollutions Για τη διακόσμηση του χώρου σας! Συμβουλευτείτε τους διακοσμητές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τα λιγότερα δυνατά έξοδα.

Ενημερώσεις της NG Furniture

12.01.11 – Η "Έπιπλα Άναξ" σας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί έκθεση των προϊόντων της από 12 έως 14 Μαρτίου στο εργοστάσιό μας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά, για να σας …
Διαβάστε τη συνέχεια »

12.01.11 – Δύο εκθέσεις επίπλων από το εργοστάσιο Νίκος Γαρυφαλλίδης & Υιός ΟΕ είναι στη διάθεσή σας, καλύπτοντας τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού για ποιοτικές αγορές επίπλων. Η πρώτη έκθεση επίπλων άνοιξε …
Διαβάστε τη συνέχεια »

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε

Εργοστάσιο και Εκθεσιακός χώρος

Λεωφ. Καραμανλή & Ξενοδοχοϋπαλλήλων 50
136 71 Αχαρνές (Α' Πύλη Ολυμπιακού Χωριού)

Τηλ:
210 24 64 111
210 24 60 913
Fax:
210 24 66 548
Κιν:
697 188 2391

Email:
info@epiploanax.gr